Dybdegående fysiurgisk massage og sportsmassage til smertelindring og restitution

Massagebehandling af uddannet fysiurgisk massør

Har du fået en sportsskade, eller plages du af rygsmerter eller andre smerter i kroppen?

Jeg tilbyder fysiurgisk massage, som er en dybdegående massage, og sportsmassage i min klinik i Ølstykke, og jeg har mange kunder, der kommer fra lokalområdet samt fra Frederikssund, Stenløse og omegn.

Jeg er uddannet og autoriseret fysiurgisk massør. Fysiologi og anatomi er en stor del af uddannelsen, og jeg anskuer kroppen som en helhed. ​Fysiurgisk massage er en behandling, hvor jeg arbejder dybt ned i vævet, bland andet i muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Jeg bruger akupressur til at afspænde stive og anspændte muskler.​

Fokus på den enkelte

Her er der altid tid til dig

Uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler

Du er i trygge hænder hos mig

Fysiurgisk, sports- eller wellness massage?

Kontakt mig gerne hvis du er i tvivl

Fysiurgisk massage – dybdegående og grundig

Fysiurgisk massage er en meget grundig og dybdegående massage, som både kan have en smertelindrende og afslappende virkning.

Derudover kan massagen give både psykisk og fysisk velvære. Det skyldes, at massagebehandlingen aktiverer blodkredsløbet, og huden vil blive varm. Dette giver en forbedret gennemstrømning i vævet, og du vil derfor opleve en øget udrensning af affaldsstofferne.

Denne massageform kan blandt andet fremme restitution efter træning samt forebygge træningsømhed. Derfor er den også særligt velegnet til sportsudøvere, men den kan være gavnlig for alle, der lider af smerter i kroppens bevægeapparat.​

Sportsmassage mod ømme eller stive muskler

Som sportsmassør arbejder jeg knap så dybt, som med fysiurgisk massage - og jeg bruger ikke akupressur under denne behandlingsform. Ellers er gennemgangen af kroppens muskler den samme. Sportsmassage kan ligesom den fysiurgiske massage have en afslappende virkning og en smertelindrende effekt samt give dig både fysisk og psykisk velvære.

Massagebehandlingen virker ved at aktivere blodkredsløbet, så huden bliver varm. Når dette sker, vil gennemstrømningen i vævet blive forbedret, og du vil derfor opnå en bedre udrensning af affaldsstoffer.Sportsmassage kan blandt andet forebygge træningsømhed og fremme restitution efter træning. Den er velegnet til både sportsudøvere, og til folk med stillesiddende arbejde.

Er du i tvivl om, det er fysiurgisk massage eller sportsmassage, du har behov for, vejleder jeg dig gerne samt tilpasser behandlingen. Har du behov for en dybdegående massage samtidig med behandling af sportsskader, får du en behandling, der er tilrettelagt dine specifikke behov.​

Mine priser

Jeg tilbyder 60 minutters fysiurgisk massage eller sportsmassage til en pris på kun 500 kr.

Du kan også vælge en behandling af 30 minutters varighed til en pris på kun 250 kr.

Du får også tilbud om at få et klippekort hos mig, hvor du kan opnå besparelser på henholdsvis 20 % og 25 % på dine behandlinger. Mine klippekort gælder i 3 år, og du må gerne dele dem med andre. 

Jeg tilbyder også andre massagebehandlinger

Ud over fysiurgisk massage og sportsmassage tilbyder jeg også wellnessmassage. Uanset hvilken massagebehandling du vælger, har jeg altid fokus på lige netop dig og dine behov i forhold til den konkrete behandling.

Er du i tvivl om, hvilken massagebehandling du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte mig, eller vi kan drøfte det, når du booker din tid. 

Har du sprgsmål?

Send dem til mig ved at udfylde formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig

Charlotte Lindgaard/Coach & Massør

Lærkevej 24, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 42 00 24

E-mail: lindgaard.coaching@gmail.com

Åbningstider​

Mandag

08:00 – 17:00​

Tirsdag

08:00 – 13:30​

Onsdag

08:00 – 13:30​

Torsdag

08:00 – 13.30​

Fredag

08:00 – 13:30​

Lørdag

10:00 – 14:00 

Søndag

Lukket 

Ved akutte tilfælde kan der aftales andre dage og tidspunkter.